Sunday, July 4, 2010

orang kejam.

assalamualaikum.

cepatnya saya update kan?.terkejut tak terkejut tak.:P
haha.nak update tentang seorang manusia kejam dalam hidup aku.memang kejam.
suka buli kehidupan seharian aku.
selalu cakap aku berlemak.padahal dia yang penuh selulit.hahaha
selalu nk buli aku.padahal bukan dapat,tangan dia pendek, tak lepas nya sempadan malaysia-mesir.
selalu bagi icon tumbuk tumbuk...sebab aku suka buat dia marah
ahhh dia lagi suka kenekan aku.tembak karang.
perasan konon dia tu garang, tapi sikit pun tak takut dengan dia.ahahaha.
tak suka ah paklong aku ni, selalu je nak kutuk kutuk aku.
pastu dia ni memang suka buat aku nangis.
tak suka tak suka.
mencik mencik.

hakikatnya,
dia dah nak balik gombak dah!..
waaaa!!T____________T
tak dapat dah nak ym dah.sapa nak buli sha lagi.
sapa nak kutuk sha lagi.
sapa nak nasihat sha berbayar lagi.sapa nak dengar sha nangis lagi.
sha nk ym ngn sapa pagi2?
waaaa.terkesan gila paklong nak pegi gombak macam nak pergi palestin.
hahaha.poyo.
paklong tahu kan?:P
ok lah tanak cakap banyak.sebak.:P
paklong jaga diri lah.
ingat, mana tahu...sha yang potong line:)

ini gambar tipu.realitinya paklongku bermuka kejam.ahaha.

ps: adakah entry kali ini entry yang boleh mengundang kontroversi. hey! jangan macam macam ye.
kami adalah paklong-anak sedara gemuk.sekian.




2 comments:

S.Putra said...

dah la gambar special edition ala-ala rain plak yang dia letak...mampus aku...


wehhh! thank you so much. :D
rilek ar muchacha. tak online setahun je!

.traCtus.soLitaris. said...

paklong gedik!
ape nak mampus! bajet banyak peminat.
wee~~
setahun! nak kene belasah ke goembonchon?