Monday, July 12, 2010

ketika bosan dan mengelak kena cemuh

nak buat entry tp sangat rahsia untuk aku! aku taknak bagi korang baca.hahaha.tapi, aku kesian teringin juga berkongsi dengan korang tentang rahsia aku walaupun lepas ini bukan lagi jadi rahsia aku.tapi mana tahu kalau korang ada solution untuk rahsia aku ini..silakan masuk tapi pilih dulu lah antara password kat bawah ni.kalau taknak baca, takpa...mungkin korang jenis baik hati atau "watthe hal sha ni bagi rahsia kat orang,malas aku layan"..silalah click button X diatas....

password-passwordnya ialah..
1.mungkininipasswordnya
2.adakahiniyangbenar
3.jangantertipuinibukan
4.sayasukapasswordini
5.naktekainipunboleh


ps: mood yang sangat bosan!


2 comments:

S.Putra said...

memang jimbit. huh

.traCtus.soLitaris. said...

hahahah! sepak karang si ingt-comel-ke-gambar-kt-genting-tu!ahaha