Sunday, July 4, 2010

rawak bukan warak.

hello. assalamualaikum!!!
lama kan aku tak update blog. alah sha, macam lah sapa heran. eh, yang kau sebok kenapa.

dah.jangan gaduh.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Spain Menang.
tadi buat pertama kalinya dalam sejarah tingkatan 4 hidup aku.aku enjoy dan ambik tahu juga pasal world cup. paraguay lawan spain. memula aku macam tak nak ambil lesen peduli pun.tapi histeria naemah telah membuat hati aku melompat lompat keriangan untuk lihat sekali.ok.tipu. aku hanya duduk layan laptop yang sudah macam lampu hari raya ni. kejap ado, kejap non-ado.tension mak. tetiba adawiyah datang eh, tak score lagi ke? penalti la tuh. aku pun iye la kut. tengah sedap2 layan hati unta laptop, adawiyah datang meluru kebilik mcm kene kejar hantu gol ke wei, gol ke? tah la adawiyah, aku tak tahu. padahal laptop bola tu sebelah aku! gol!!!!!!!!! aku terkesima! sapa menang ada?sapa?........SPAIN!!!!!!!!!!


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gemuruh faizal tahir nak dapat result.
ok.sekarang tengah gemuruh*ayat shatrah* nak dapat result nie.macam mana nak buat ni. layan movie baca doa banyak banyak sha.semoga Allah permudahkan segalanya...untuk kawan kawan juga!.

sebok nak interframe.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wanita berniqab.
bila sampai mesir ni. baru aku nampak ramai sangat yang pakai niqab a.k.a purdah. terutamanya akak akak dirasat. tujuan pakai ada macam macam..biar mereka je yang tahu sebabnya. comel lote yang pakai purdah ni.nak ikut comel jugak boleh tak?wee~~ rupa2 rupanya ada sorang kawan aku yang pakai niqab di malaysia. tabah dan cekal sungguh.semoga kamu sentiasa berpurdah wahai kawan!...

cantik la makcik google pakai niqab.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zagazig
aah kan. tak pernah aku post pasal tempat tinggal aku sekarang. thanks kak huda dengan cadangan akak.suka suka. rasanya kalau nak masuk dalam entry kontot nie.memang tak cukup. apa apa pun dalam kehidupan zagazig yang serba salah sederhana ni, buat aku lagi matang.sila la gelak kalau berani.walaupun zagazig terlalu mengongkong ketat ngn rules, aku rindu sayang kamu padamu aku cinta kepadamu totap!.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


kebaikan hati unta.
macam mana tajuk ini boleh ada? haih. okeylah. demi menjaga kemaslahatan umat hati unta ariff, aku tulis ni ariff.hahahah.
kenapa hati unta menjadi pilihan?
sebab katanya hati unta ini boleh merawat asma.aah.aku ada asma.tak teruk.tapi masih ada.T_____T.
ok.kenapa pula unta? bukan ayam atau itik serati? apatah lagi lembu jantan..
sebabnya unta adalah haiwan yang paling tahan bernafas walaupun di tempat extreme debunya. sampai unta ini ada design khusus untuk bertahan kat tempat tempat macam tu.
haaa.ada la kut kaitannya kenapa hati unta ni baik untuk pesakit asma.
hati unta: LE40
isi unta: LE35.
dapatkan di kubri.terima kasih.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ciri-ciri Suami Pilihan.
1.ada janggut macam amir sofaz.
2.asal kedah.
3.tak merokok.
4.berat badan ideal.
5.ada DSLR.
6.ada blog.
7.tak bela kucing.
8.tak kisah makanan tanpa bawang.
9.kurang makan gula.
10.nama panjang.
11.kerja tetap.
12.mahu sama-sama ternak lembu sebab nanti senang tak payah beli susu dutch lady.
13.ada six pack.:P
14.pandai siang ikan keli.
15.mesti tahu.agama islam adalah agama rasmi.mentaati perintahNya, taat setia pada rukun islam dan iman.

*kasih sayang suami tanpa disedari*sila klik.hehehe

maaf.gambar tak dapat disertakan.wahahah.

ps: amacam kakhuda, shatrah dan ariff? .saya tahu saya kacak.:P


3 comments:

ariff haikal said...

bajet power la?haha
tp nice la your post kak oi

naemah said...

haha,demand sih ciri2 bakal suami.. :P

.traCtus.soLitaris. said...

ariff- power kan aku?jangan lupa upah ye, golden!wahahaha...thanks2, nie semua hasil idea buah tangan kawan2 nie..heheheh

naemah- loh.mestilah.hidup kene ade style meh!wahahaha