Wednesday, May 26, 2010

ada orang demam.

sapa demam? saya la.demam photoshop cs5.dapat dari kawan.yang bestnya, bukan trial version.inilah keja aku. dok update photoshop.*mintak orang file dia.hehe*.
masa housmate aku dok layan movie.aku dengan senang lenang layan video tutorial.hahahaha.
ada aku peduli ke?aku memang tak suka layan movie except comedy.*saya suka lawak* walau ada berlemon video dalam simpanan aku.yg lawak je aku terjah.bagus tak?hehe.

satu lagi kalau video hantu hantu nie, tak payah la nak ajak aku nengok sama.sampai ke lusa di ajak pun, belum tentu aku datang nengok.baik aku layan tutorial aku kan.haha.dulu kengkawan aku pakat layan, final destination,..ader jugak la aku layan sepatah part, agak nak nak seram tu, terus au tutup mata.ceh!.bukankah lagi sennag kalau aku tak tengok?..hahaha.
ada yang suruh aku tengok, up sikit level keberanian aku.oh, nak tengok tahap berani boleh dengan tengok movie seram je ek?..ish2.
aku berani apa masuk hutan, berani gak pukul nyamuk, berani potong bawang, berani pergi cari kasut sendiri. tanda berani la tu kan.aku pun berani jugak layan adamaya sorang2 di kala teman2 ku tidur, di dalam bilik yang gelap berlatarbelakangkan tingkap yang terbukak.haaa?berani kan.so, tak payah la ku layan cerita2 hantu lagi.

eh, sebenarnya dah laut nie.nak cerita pasal aku layan tutorial.emmmmm

ps: nak makan chicken chop kat syuen hotel.sapa nk bawak?

3 comments:

turtle said...

haha..penakut...~ku hanya takut pd allah..(tp takut mesin klape)
*dkt syuen ade s.recipe....:)

sharifah nor liyana said...

turtle- biarla.huhu.tak boleh tengok lah.t mengalir air mata macam kene tikam ngn lembing*melampau tak*
masih ingt lg, itu mesin kelape.
tahu....wuuu, jangn la ingt kan dah.:(

turtle said...

jgn igt ape? mesin klape @ kek??
*saya kire agak melebih lembing tu..:)
kapak ker..orait jugak..