Friday, May 7, 2010

serba salah..

masih serba salah lagi untuk decision kali ini.aku boleh sahaja mengambil keputusan untuk terus disini, bersama junior2 mungkin..tapi aku serba salah dengan dia..dia dah cancelkan semua show dia pada bulan julai tu sebab aku nak balik..oh! so, aku akan tetap usahakan walau macam mana sekalipun asalkan aku dapat balik ke malaysia..
by the way, ayah aku sudah berkata terlebih dahulu, jika masih ada masalah,tak perlu balik..sebab itu aku tinggal serba salah pada dia..

ps aku tahu kau takkan baca blog aku.sebab itu aku post kat sini.aku takut nak bagitahu kau.

berikan aku sebaris kata,untuk ku susuri jalan gelita, mentera keramat kata pujangga azimat yang bermakna,
:)

5 comments:

HUSNA said...

sha..tersirat betul nih.ada ape2 ke?hihi

p/s=gud luck xm,lama btul rasa x jpa sha..sudah rindu ;p

sharifah nor liyana said...

haha.takde la akak.nie utk kwn je.huhu.

ps= akk pun same..gud luck exam esok k!..mmg pun da lame..heheh..

Anonymous said...

tak reti komen..

sharifah nor liyana said...

tu dah reti komen!...

turtle said...

yeye..dah ade acount...! mama sincan aja..