Friday, May 28, 2010

love you forever..mmuahhh!

sayang kamu sangat adik!
happy birthday!

hahaha...at last, jumpa jugak siapa punya birthday hari ini.adik aku lah.ish2.siapa punya housmate nie.haha.
emm.rindu lah dekat budak kecik nie.selalu timbulkan banyak soalan sampai satu family dah tak tahu nak jawab ape.
sangat suka makan pulut.segala jenis pulut nak baham.lemang, wajik..err..memang satu selera dengan ayah.pelik betul.
paling tak boleh bla.dier suka sangat suruh ayah beli durian.tapi seketul pun dia tak makan.apalah.terpaksa la kakak dia yang lagi baik hati dan penyayang nie menghabiskan.wahaha.
setiap kali call, soalan yang dia tak akan lupa nak tanya adalah.."pukul berapa kaklong nak balik?"
erk.hahah.
waaa sangat suka main, ben10 la tah ape ape lagi katun tah.mesti punya ada wakil patung dari cartoon yang dia minat tu.haish.aku minat ultraman pun sebab dia.ceh!.
dia ni, susah sikit nak ada perasaan.haha.tiba time jahat aku.aku cubit dia buat derk.haih.
dan rasa geram terus dokong.ceh.dah la berat.
dia sangat rapat dengan arwah atok aku.sampai segala2 nya nak menyerupai dah.paling sama tang buncit.ahak.memang ketara betul dia rasa kehilangan bila atok aku meninggal.senyap je.tetapi semua orang tahu.dia kehilangan sangat.tapi, dia masih tak faham pun masa tu.atok meninggal waktu dia umur 2 tahun.dialah cucu terakhir yang dapat cakap dengan atok aku.

ok.tersyahdu.

akhirul kalam, selamat hari lahir budak botak.



ps: hari hari makan mind booster pil.errrr

5 comments:

a.e.i.o.u said...

ada adik kecil rupanya....brp umur?

sharifah nor liyana said...

ada....knp?saya mcm anak bongsu ye?hehe..umur 5 tahun..

a.e.i.o.u said...

sy lmbt view..p sink..muntah..sbb ade org igt die kecik.
*bkn xpecaya..tp msti truk budak kecil tu d buli.. =)

sharifah nor liyana said...

hahahah..lalalallala~~

imah said...

sha..raop k tu..npe muka dy len sgt?